Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andreas @Nata_Kruk @Rafael Marius Dziękuję bardzo , pozdrawiam. 
    • Podnieca cię ból Tak jak mnie   I lubisz kochać się W strugach deszczu   A potem budzisz się To był tylko sen   Zostałaś całkiem sama Jakie to uczucie?    
    • byliśmy głupcami myśląc że nie poniesiemy konsekwencji świt zapłakał nad nami księżyc magnetycznie iskrząc tęsknił   (dzień zamilkł)   byliśmy głupcami zrywając gwiazdy z grzesznego nieba północ witała nas czułymi słowami wschód słońca zmysłowo śpiewał   (zmierzch zranił)   byliśmy głupcami nie powstrzymując namiętności graliśmy całymi nocami w grę z odrobiną miłości
    • Panta rhei   Nurtem spokojnym płynie życia rzeka i czeka i ucieka życie - nurtem spokojnym płynie   czas, dojrzewa, czas - słynie verbum nobile, imię, nobile verbum, czas, dojrzewa, czas - słynie   i imię moje słynie i płynie i płynie moje imię - sława rozsławia i imię moje słynie i płynie   i światowid go błogosławi - sławi, pan perun piorun pal: grzmi - śmierć i światowid go błogosławi - sławi   i imię moje słynie i płynie i płynie moje imię - sława rozsławia i imię moje słynie i płynie   czas, dojrzewa, czas - słynie verbum nobile, imię, nobile verbum, czas, dojrzewa, czas - słynie,   nurtem spokojnym płynie życia rzeka i czeka i ucieka życie - nurtem spokojnym płynie...   Łukasz Jasiński (czerwiec 2018)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...