andrew Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) Ona lubi maki ona lubi maki a ja ją piękne bukiety jej z tych kwiatów robiłem zawsze ze swym sercem je jej zanosiłem lubiłem patrzeć jak je podziwiała taka piękna się wtedy stawała oczy blaskiem się świeciły usta lekko rozchylone jakby tym pięknem były zdziwione ja szczęśliwy zadowolony pod niebiosa wyniesiony gdy wiosna się skończyła miła mnie także opuściła pewnie będzie jeszcze niejedna wiosna 10.22 andrew Edytowane 18 Października 2022 przez andrew (wyświetl historię edycji) 2
Ana Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 @andrew Też lubię maki, ich delikatną "nieskromność" ;) Przepiękne kwiaty... I tak, wiosen będzie jeszcze wiele :) Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za to.. śliczny.. tytuł... :)
andrew Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 @Nata_Kruk Dziękuję za uwagi myślę, że udało mi się poprawić, Pozdrawiam, miłego dnia 1
A-typowa-b Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 @andrew nie wiem czy wiersz miał bawić, ale mnie rozbawił. Wszak każdy człowiek jest inny, za to serducho daję. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi