Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 Chociaż brak nakazu ja składam przysięgę, że wraz z moją weną założymy księgę. Choć będzie dostępna wpisu nie dokona, żaden czytający a tym bardziej żona. Wymyśli się motto pod nim ostrzeżenie, że wpisywać wolno mnie i mojej wenie. Wpisy będą złote, tudzież brylantowe i opiewać będą nasze wiersze nowe. Gonię do księgarni dokonać zakupu i wręczyć go wenie pod postacią łupu. Jako rzecz zdobyczna choć za groszy parę będzie nam służyła nawet ponad miarę. Teraz tylko przysiąść w spokoju i ciszy a już wkrótce o nas cały świat usłyszy. Będą o nas mówić przed nadaniem Nobla wena owszem, owszem zaś autor ma jobla. Chcąc tego uniknąć w takiej sytuacji kolejna przysięga - zero publikacji. 7
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 Witam - uśmiecham się Henryku - Pozdr.serdecznie. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Bez uśmiechu jak bez ręki człowiek chmurny jest i cienki niczym Bolek, co się szwenda - czy mnie czeka reprymenda?
A-typowa-b Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2022 @Henryk_Jakowiec z uśmiechem przeczytałam. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2022 @A-typowa-b Uśmiech na twarzy znakiem wdzięczności dodaje siły aby w przyszłości nie było gorzej więc złoty środek znajdę i wejdę na wyższy schodek. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi