Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Annie 1 569
@Maciej Szwengielski zaintrygowała mnie ta dopelniaczówka w tytule no i dlaczego rozważania tautologiczne też są w cudzysłowie :)
Przeczytałam, i wydaje mi się, że autor w dużej mierze uważa, że wolność polega na wierze. Aż się boję co się stanie gdy go dopadnie kryzys wiary, albo ciemna noc duszy. ( św. Jan od Krzyża)
Pozdrawiam świątecznie :)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Poet Ka To kolejna lekcja życia Przyroda to cenny dar , właśnie mój Leon dachowiec po walce z kunami( w gorsecie niestety-:( próbuje „ przekonać „ nas że trzeba mu go zdjąć….to tak jakoś przypomniała mi się pani z metryką” bez lat-:) …i to była ta Wena właśnie a nie strachZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Waldemar_Talar_Talar Waldemarze pamiętam Twoje pierwsze” z młodości” przemyślenia jeśli tak wygląda upływ czasu to teraz młodość zapukała do Twych drzwi -
Przez Annie · Opublikowano
@Maciej Szwengielski zaintrygowała mnie ta dopelniaczówka w tytule no i dlaczego rozważania tautologiczne też są w cudzysłowie :) Przeczytałam, i wydaje mi się, że autor w dużej mierze uważa, że wolność polega na wierze. Aż się boję co się stanie gdy go dopadnie kryzys wiary, albo ciemna noc duszy. ( św. Jan od Krzyża) Pozdrawiam świątecznie :) -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
Witaj - Żeby tylko nie zestarzeć się za wcześnie. - starość nie unikniona prędzej czy później zapuka - nie ma co się jej bać - starość to poezja życia Bożenko - Pzdr.optymizmem. -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Poet Ka dwie zagadki postmodernistyczne: -Skamander to modernizm czy klasyka? -jak zinterpretować palenie papierosa odwrotnie i dym który pokrywa się z zarysami krzewów, zapożyczając od nich kolorystykę?
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne