ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 kluczem złamanym w zamku swym krusze zapadki pokonując upadki popychasz w głąb twardy dąb drewno chore uderzając w nie toporem
Joe VVhite Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 podoba mi się nawet bardzo. Pewnie wiersz ten będzie dudnił mi teraz przez cały dzień w głowie. Zatem pozytywnie . tylko jedno pytanko "krusze zapadki" zrozumiałam ( defy, doły, smutki, cięższe rozkminki) czy dobrze zrozumiałam? słowo zapadka mnie najbardziej interesuje. Pozdrawiam serdecznie.
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też,starałem sie nadać wieloznazność słowom,zapadka to również część zamka blokująca jego otwarcie Pozdrawiam i dziekuje
Joe VVhite Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ahaa:):)) hehe teraz to już te wiersz nabrał inny yraz hm z tą zapadką bardzo dziękuję i powiem ze jak już wiem o co chodzi z zapadką to jeszcze bardziej mi się podoba. Pozdrawiam.
Michał Ziemiak Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też,starałem sie nadać wieloznazność słowom,zapadka to również część zamka blokująca jego otwarcie Pozdrawiam i dziekuje Powiem, że ta zamierzona dwuznaczność się udała w pełni! Wyszedł wiersz plusowy - pierwszy POŻĄDNIE rymowany, który dziś czytam ;-) POZDRAWIAM!
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje i pozdrawiam
Faramir Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi, ale nie mogę się zgodzić. Co to ma być: złamanym-swym? :/ Wiersz z takim czymś nigdy nie nazwę dobrze zrymowanym. Jeśli chodzi o treść, to nie jest zła, ale nie żeby też zatrzymała mnie na jakiś dłuższy czas. Pozdrawiam serdecznie, Jędrzej.
Monika Kamińska Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Wojaczek to z Ciebie jeszcze nie jest zapadni, upadki- kiepski rym. głąb, dąb tak samo fatalny ale drewo chore ciekawe i ten topór Pozdrawiam
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapadki / upadki dziekuje i pozdrawiam
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaskoczony jestem ale nie tym razem dziekuje i pozdrawiam
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A mnie się podoba :-D, zapadki -upadki -(zagadki ;-) mimo prostych rymów ,( w nich właśnie tkwi kluczowy sens) ciekawe metaforyki , oczywiście plusss. Pozdrawiam nocną porą ;-)
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi