Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Nie wy macie żyć w bogu, a bóg w was. Który zechciałby w takim szambiastym, zdemoralizowanym smrodzie. Czy Jehowa cie olewa, że nawet nie wykazujesz woli dohumanizowania się? Dowodzą tego plugastwa, hejty, dawanie złego swiadectwa bliźnim w mowie nienawiści. Jak można “ewangelizować” tolerując, a nawet dopisującć się do całego tu spektrum rynsztokowych zachowań. Jesteś, podobnie jak.liczni wsród nawiedzonych katolików niczym zlodziej wołający aby nie kraść. Obłudnik ma szerzyć nauki przypisywane bogu?! Paranoiczny absurd. Kilka przykładów:   "andrew24 2.06.25 Właśnie ten kaganiec. Ciszę się, że mnie popierasz. Szukam partnera, który chciałby dziecko, większość jak hetro,teraz nie chcą. Bez dziecka nudno jak partner w delegacji. Myślę tak jak Ty.” co za pycha “andrew24 3 miesiące temu Przecież napisałam,wiersz ma jedynki, więc stawia je głównie byle UB i komuna.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

” "andrew24 2.06.25 Żartujesz, jesteście za taką miłością, nie ładnie, że masz namyśli zakładanie jej kagańca."   Pomijam te ortografy w jednym zdaniu, bo jak kto zapycha łepetynę urojeniami to miejsca na wiedze brak. I jeszcze debilizm ewangelicki jakim jest akceptacja hejtowania kogoś w swoim temacie: “Grafomanka 3 miesiące temu Widzę, że miałeś już wizytę ''eksperta od poezji'', ciekawe czy jego opiekunka też wpadnie... xD” andrew24 3 miesiące temu ”   [To grzeszność taka akceptacja hejtu, paciorku strażnicowy.] Jako, że bóg jest wszędzie, to ciekawi mnie czy nie śmierdzi mu ta wszawa, popisowa hipokryzja w jego imieniu. Przypomina to proboszcza który zaklepanego seksworkera, po sprawdzeniu ile jest viagry i prochu uprzedza, aby go bzykał z szacunkiem bo jest kanonikiem. PARANOICZNE to, czyż nie, panie Jezu… Tu cytacik, było nie było ewangelizującego robociarza. Jeśli Jezus nakazał to głosi. Zaś po robocie takie drobne przyjemności, na tyle na ile tacy starczy: "Duchowny dodaje także, że jest kanonikiem, więc "musisz się ze mną delikatnie obchodzić".” Czy to nie przejaw merkantylnego traktowania boga. Zarówno Jahwe jak i Jehowy. 
    • @lena2_Wczoraj 2 godziny stałem na wysokiej drabinie, ale 20 kg czereśni będzie w słojach na zimę.
    • @violetta   I dlatego też: ulicę Emilii Plater należy zamienić na elitarny deptak - Aleja Polskich Gwiazd - od ulicy Świętokrzyskiej do ulicy Marszałkowskiej i są tam dwa wolne miejsca po zachodniej stronie ulicy Emilii Plater na dwa pomniki - Emilii Plater i Arseniusza Romanowicza, natomiast: wschodni róg - ulicy Marszałkowskiej i ulicy Emilii Plater - Polskie Koleje Państwowe mogą wystawić na sprzedaż - ten teren można zabudować i wtedy całe otoczenie przejdzie metamorfozę.   Łukasz Jasiński 
    • Nie ma żadnego wstępu, dzień gry nie zapowiada; gość, siadłszy na podlipiu, z wiatrem... o życiu gada.        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...