Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Dared Opublikowano 15 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) Wypisuję się z ludzkości nie nazywajcie mnie człowiekiem podobnym do innych porównywalnym z innymi upodabniający się do innych jestem nowy oddzielny gatunek nie chroniony każdego dnia bardziej wymieram Edytowane 15 Września 2022 przez Dared (wyświetl historię edycji) 11
duszka Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) @Dared To brzmi dla mnie, jak lęk przed własną tożsamością... Znam ten lęk, i może dlatego to skojarzenie. Pokonywanie go otwiera mi drzwi życia. Przejmujący wiersz. Serdecznie pozdrawiam! Edytowane 15 Września 2022 przez duszka (wyświetl historię edycji) 1
Ilona Rutkowska Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 @Dared Na szczęście, każdego dnia, rodzi się niejeden nowy... takie (nie)potwierdzone wsparcie;) Może tego trzeba się trzymać...? pozdrawiam:) 1
Gość Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 @Dared emocjonalny wiersz w chwilach zwątpień pozostają tylko takie słowa możemy zmienić styl życia, ale nie wytniemy swoich korzeni 1
oliv Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 Nie każdemu jest dane zrozumieć emocje. Tych ludzi bez uczuć jest coraz więcej. Zostają tylko odruchy. Tak mi się kojarzy. 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też tak czasem się czuję i dobrze mi z tym. 1
Dared Opublikowano 22 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 @duszka @Ilona Rutkowska @Cor-et-anima @oliv @Rafael Marius Dziękuję za chwileczkę zapomnienia 3
[email protected] Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 @Dared Deklarację podpisz... nie zapomnij, za odwagę w przyszłości masz pomnik. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi