Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta nie wiem , sama rozwiń wachlarz swoich konotacji
    • północna gdynia to nasza kraina my tu mamy widoki na terminal  na tych ulicach uważaj do kogo podbijasz  możesz w ryj dostać że w imię ojca i syna  nie pozna cię rodzina    wychowała mnie ta dzielnica  tu każdy sam się podlicza nikogo tu nikt nie głaszcze lepiej załóż na rękę kastet   cechowa krawiecka unruga w tym trójkącie nie proś o ogień do szluga chłopaki z obłuża w tańcu się nie pierdolą  skończysz na sorze tam ci łeb do operacji zgolą my tu nie pękamy kurator sanki warunkowe  krew wsiąka w fugi chodnikowe   wychowała mnie ta dzielnica  tu każdy sam się podlicza nikogo tu nikt nie głaszcze lepiej załóż na rękę kastet   nikt nie cofa pięści na tej dzielnicy nie zapuszczają się tu korpoludki lechii zwolennicy długo by słuchać historii z pierwszej furiozy dwa lata na wyrok czekać nie ma gorszej chujozy tak tu się żyje jakby nie było jutra fura koksu dobry klimat  tako rzecze zaratustra   wychowała mnie ta dzielnica  tu każdy sam się podlicza nikogo tu nikt nie głaszcze lepiej załóż na rękę kastet
    • @Waldemar_Talar_Talar Lewitować pragnę i niczego więcej  życiem znów się zachwycić, zachłysnąć powietrzem. :)
    • @Magdalena plazmatyczni bogowie umieszczeni w główkach zapałek cichutko syczą w momencie zapłonu jakby uruchamiali kolejne wszechświaty z nowymi prawami metafizyki którymi obdzielać będą w komunii wszystkich albowiem wszyscy bez wyjątku zostaną zbawieni na wieczne przebaczenie
    • Tam jest fajne jeziorko, czuję się jak nad morzem bryzę:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...