Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• lubię mówić i nie cierpię własnego głosu kocham pisać i nie cierpię własnego pióra kocham mówić tak: "Kocham", skrzydła albatrosa podcinam jak straszna cenzura   do "głosu" chcieć rymu szukać bez patosu do wersów akordy bez septym i kwint pisać wiersze białe jak nieobrobiony marmur nie sztubacko złote jak klimt   sprzedaję błahe namiętności, słodycze zerwanych owoców intymności, furda! krajam się i sprzedaję na części jak najpospolitsza [...]   dojść prostoty słowa takiego jak "rozkosz" nie rzucać się tylko w jego cierpkim miąższu od imponderabilii, epitetów, od rozmów zachęcam was wszystkich do postu
    • ten pocałunek może zaczyna na drodze życia dłuższą przygodę i zapowiada niejeden finał czegoś co wstrzyma na chwilę oddech :)
    • @Arsis Cześć, piszę wiersz o Donaldzie Trumpie, ale mi nie idzie... Może jutro dodam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Somalija pozwoliłem sobie zapunktować, ponieważ... 
    • sierpień zakończył swoje pejzaże już świeżo, pola zaorane tam ozimina coś tam rozważy wzejść może nie wzejść w piękny poranek   w sadach ruch wielki wszystkim się spieszy aby najszybciej zebrać owoce i przechowując je jak najlepiej sprzedawać wiosną zarobić trochę   zaś ludzka jesień strachem podszyta dorobek lata przyjdzie rozliczyć mogło być więcej tak myślę cicho znów się zejdziemy w boskiej krynicy :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...