Zoso Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Kiedy myślę o jutrze słyszę wycie wilków. Bicie spiżowych dzwonów, ujadanie psa w ostatnim domostwie. Oddech żołnierza szukającego snu na wilgotnym mchu. Trzepotanie czarnych skrzydeł. Przecież przed momentem piliśmy nad Odrą ciepłą wódkę. Jeszcze światło nie paliło brzuchów śpiących ryb. Przecież przed mrugnięciem śmialiśmy się z życia. Teraz śmiejemy się tylko z niespełnionych marzeń. Kiedy myślę o jutrze wiem, że już nadeszło i wtedy zasypiam. Za oknem gaśnie ostatnia gwiazda. Na wschodzie czerwienieje kolejna łuna. W kosmosie być może umiera któreś ze słońc. Edytowane 1 Lipca 2024 przez Zoso (wyświetl historię edycji) 6
[email protected] Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zoso Zmysłowy wiersz z wnętrza, takie są najpiękniejsze. Bo dowiaduję się dużo o stanie ducha piszącego. Pozdrawiam ciepło. Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez [email protected] (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @Zoso A jednak jeszcze oddychamy.., i oddychajmy dalej - z miłością, głęboko... Poruszający głęboko wiersz. Pozdrawiam :)
Zoso Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @[email protected] @duszka Dziękuję bardzo za miłe słowa. 1
Tectosmith Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na 100 procent, któreś umiera.
Zoso Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @Phuruchiko z naukowego punktu widzenia na pewno.. :) @GrumpyElf dziękuję.. wiersz z pokroju tych pomagających zasnąć.
Rolek Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @Zoso Na czasie. Pozdrowienie ślę
Zoso Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) @Rolek Robię w branży (na szczęście nie W*dy P*lskie). Musiałem wpleść wers.. Pozdrowienia wśród burzy. Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez Zoso (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi