Wielebor Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Dalej, pójdźmy na wieczorną przechadzkę po niebie, Tak pięknie, pusto, słońce rzuca krwawe refleksy, Skryjmy się w gęstwinie, niechaj nas nie widzą, Oddaj mi swe usta, będę je całował. Wtul się we mnie całą sobą, chcę czuć Twoje drżenie, Z zimna to, czy z podniecenia – chcę Cię uspokoić, Popatrz, tam stoi nasz Stwórca, Nie-nazwany, I tak nie uwierzę, na nic Twe namowy! Chłód wieczoru nas zgania, do domu wracać każe, Niechaj ten wieczór nareszcie Twój makijaż zmaże, Stań się naturalna, kobieca i żywa, Swoich problemów przede mną nie ukrywaj. Warszawa, 07 VIII 2022 Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Wielebor (wyświetl historię edycji) 3
Gizel-la Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2022 piękny wiersz... z pewnością zachwyci Wybrankę :) pozdrawiam! 1
Marek.zak1 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Plac Hallera to nie moja okolica, ale wiersz jest OK, Trochę mi chrzęszczą te "liczne" wady, bo może być jej przykro. Pozdrawiam.
Wielebor Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @Cor-et-anima najpierw musi się pojawić taka. 1
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @Wielebor na pewno się znajdzie... wiersze potrafią zdziałać cuda :) i to jeszcze takie...
Rekomendowane odpowiedzi