Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś? 

niby 

jesteś 

a jednak 

CIĘ nie ma 

chociaż 

CIĘ widzę 

codziennie 

w marzeniach

czy 

wystarczą 

do życia 

marzenia 

gdy 

oryginału 

niestety 

nie ma 

7. 22 andrew

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @vioara stelelor   Bardzo dziękuję!  To piękne odczytanie - ta granica między nocą a porankiem jako granica między tym, co możliwe w mroku, a prawdą światła. Nie narzucałam jednej wersji, więc cieszę się, że tekst otworzył się dla Ciebie w ten sposób. Dziękuję za tak uważną lekturę i świetny komentarz.   Serdecznie pozdrawiam. :) @Myszolak   Bardzo dziękuję!    To, co napisałaś o tym, że tylko w nocy relacja „jako tako wypełnia potrzeby", bo noc nie szuka wrażeń, a spokoju - to bardzo celne. I ten koniec o tym, dlaczego trudno odejść mimo znużenia... tak, właśnie o to chodziło. O bezruch, który jest wyborem, bo sentyment okazuje się silniejszy niż życie.     Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • @Berenika97 tak właśnie czuję lekkie tąpnięcie;)
    • @andrew jakie to śliczne !  Dziekuję serdecznie. ciepło pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Lenore Grey   dziękuję:) pozdrawiam:)  @violetta   myślisz? dlaczego? :) tak właśnie się czuję ostatnio…jakby ktoś mnie obserwował:)  Ale Jezus ? ;)  @vioara stelelor   wiosennie.? owszem:) dostrzegam wszystkie oznaki wiosny.! Pozdrawiam:) dziękuje.!  @Berenika97   zima zmierza ku wiośnie.! dni stają się coraz dłuższe, już za chwileczkę, za momencik słońce przekroczy granicę równika:) i światło zwycięży mrok ;) dziękuję.! Pozdrawiam serdecznie:)  @Migrena   słyszałam je dzisiaj Migrenko.! żurawie :) czekam na bociany! Mają gniazdo, obok mojego domu:)  To są tylko moje bociany ;) pozdrawiam i dziękuję:) 
    • @Myszolak dziękuję za pokazanie innego podejścia;) Trzymaj się zdrowo, Pozdrawiam  @Berenika97 szczrze mówiąc to nie jest mój rym, tylko zapozyczony- nie mów nikomu;) więc chyba nie zasłużyłam sobie na ten komplement, a może mam kompleksy :D
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...