nocnypitupitu Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 idę już do ciebie mój kochany przytulać i całować bez opamiętania pieścić i dotykać jak nigdy wcześniej idę taka rozpalona i spragniona ciepła twych warg i palców muskających delikatnie moją aksamitną skórę każdy zakamarek mnie aż przechodzą dreszcze taka wilgotna i płonąca jak pochodnia w mroku pragnę coraz mocniej coraz bardziej lubieżnie poczuć w sobie mocno i głęboko ciebie otoczyć całą sobą jak mgła o poranku dać wszystko czego pragniesz czego nigdy nie miałeś idę taka naga prawdziwa złakniona tylko najpierw naostrzę dobrze swoją kosę bo zbyt twardy masz jeszcze kark mój kochany by ściąć ci głowę jednym pociągnięciem i zawiesić kolejne trofeum na ścianie w salonie Twoja Kochająca śmierć /pitu-pitu 2022/ 1
Starzec Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 @nocnypitupitu zazdroszczę, masz talent, do picowania :) pozdrawiam :) 1
nocnypitupitu Opublikowano 1 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 @Starzec dziękuję, jakoś dzisiaj tak "samo przyszło"... 5 minut na przystanku w upale i taki dziwny pomysł wpadł do głowy... pozdrawiam :-)
Nefretete Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej! Wiersz mi się podoba. Co sądzisz o przeredagowaniu powyższych słów, na " muskające delikatnie" A resztę rozumiem w szerszej perspektywie -:) Pozdrowienia dla ciebie 1
nocnypitupitu Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 @Nefretete idę taka rozpalona i spragniona ciepła twych warg i palców muskających delikatnie moją aksamitną skórę --------------------------- idę taka rozpalona i spragniona ciepła twych warg i palców muskające delikatnie moją aksamitną skórę ------- chyba nie za bardzo będzie grało :-) ale dziękuję za uwagę, człowiek uczy się całe życie 1
Rekomendowane odpowiedzi