Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Deonix_   dziękuję Deo :) pozdrawiam jeszcze cieplej:) 
    • @Radosław   dziękuję:) wzajemnie:) z tym poczuciem humoru:)    uwielbiam się śmiać:) pozdrawiam! 
    • Wiersz sympatyczny, szczególnie to szczypanie losu w nos. Co do pytania, jedno, czy pisać, inne czy publikować i w jakim celu. Publikowanie wiąże się z odpowiedzialnością za słowa, przekaz i zawsze warto zastanowić się dwa razy, czy więcej razy przed.  Pozdrawiam
    • @APM nie skakałbym z mostu , wiersz fajny, są granice wyobraźni w kwestii tego mostu
    • Lubię we wrześniu - ot - przysiąść na plaży, Wakacji koniec, już nie ma nikogo, Jest trochę chłodniej, słońce też mniej parzy,  Ja się położę i będzie mi błogo.   Kocham tak leżeć w piasku zakopany I słuchać ciszy wiatru szumiącego, Przy tym oglądać chmur pulchne rydwany,  Dotknąć klepsydrę czasu płynącego.   Lubię też wdychać to powietrze świeże (Go nam krajanie podobno zazdroszczą), Które owiewa beztrosko wybrzeże Muskając fale - a one się złoszczą.   Kocham trans plusku, feeria barw głośna, W niej zapominam, a wszystko to brednia I reszta roku wydaje się znośna, w oddali, gdyż mam ten jeden dzień września.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...