Rolek Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozgorzała dyskusja na wierchuszce naszej Jak można się zachować grzecznie lub inaczej I czy dostojnikowi ot grzeszne słóweczka Mają prawo zjawić się tak przejść przez usteczka Czy słuszną jest postawa publicznej osoby Naszego polityka jak używa mowy I w lubianej audycji powie słowo dupiarz Pomyślał ja oryginał no po prostu hucpiarz Po nieszczęsnym wywiadzie spadły gromy straszne Dupiarz i kopulodrom słowa zbyt rubaszne Bohater mógł powiedzieć jednak bawidamek Albo że był przynajmniej szkolony kochanek Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Rolek (wyświetl historię edycji) 2
[email protected] Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 @Rolek Pomyśleć warto coby się stało, gdyby szambelan wodzem był... popatrz. Land od zachodu, od wschodu oblast, a środkiem gówno popłynie czajką. Pozdrawiam.
Rolek Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 @[email protected] Oj, stałoby się! Dzięki za słuszne słowa. Niestety, jesteśmy w mniejszości na tym forum.
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Rolek Choć jestem w mniejszości, reprezentuje większość, jedni czy drudzy i tak mnie zmiękczą. Pozdrawiam.
Rolek Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] Jak łobuz jest śliczniutki i znieważa kobiety To nawet feministki go kochają niestety W polityce sami zdrajcy oraz chamy Czy się kiedyś lepszych czasów doczekamy? 1
jan_komułzykant Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kapelusz z głowy. Cóż, kiedyś wystawimy im pomnik, trochę inny niż w Ameryce 1
Rekomendowane odpowiedzi