ot i anka Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 wkładam palec w odwieczny kłopot nos w wir wydarzeń pociągam za ogon wczorajszy smutek za ucho radosny śmiech w zabawny sposób tracę równowagę za dużo chęci zbyt łatwy cel
Ul.CIA Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witaj Ot i anka. Bardzo ciekawa ciekawość. Z ciekawości na nią kliknęłam. Warto było. Pozdrawiam:) Cię serdecznie.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 podoba się szczególnie przedostatnia strofa, gratulacje dla Ciebie, naprawdę dobry wiersz :) pozdr.
ot i anka Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hehe, a w warsztacie nikt go nie odwiedził:)dzięki za waszą ciekawość co do mojej ciekawości:)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ciekawy, nietypowy.. podoba mi się, bo ma coś, co go odróżnia od innych wierszy... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 za dużo chęci zbyt łatwy cel- kojarzy mi się z piosenką( nie jakąś konkretną tylko ogólnie:)) Aneczko,może coś jeszcze ujrzę?:) ja już mówiłam że mi się podoba,pozdrawiam
malina Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 podoba mi się! śmieszny taki......a jednocześnie zatrzymuje na chwilkę.... pozdrawiam :)
stanislawa zak Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 a nie mówiłam przekoro?
Rekomendowane odpowiedzi