Magdalena Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2022 Julio przebogaciłaś prze rąbałaś kości żeby szpik kostny pył pozbierać szybko do kosza odnoszę wszystko co zebrałaś dzisiaj siebie i mnie w tym miejscu nad nami gwiezdny pył przetłumaczony i policzony na nasze kości nie drżyj o jutro Julio wyprzedzam Cię bajką o jutrzejszym dniu nocą już wiem o nim niestworzone rzeczy chodzą swoimi nogami 3
w kropki bordo Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 @Magdalena A, co Ty tu robisz? Dlaczego nie ma tego tekstu w wierszach gotowych?
Magdalena Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 @w kropki bordo Bo ja lubię to miejsce.
w kropki bordo Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 @Magdalena inne miejsca też są fajne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Magdalena Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 @w kropki bordo Robię błędy ortograficzne więc zwykle jestem tutaj. Czekam aż jakiś przechodzień coś wypatrzy.
Rekomendowane odpowiedzi