stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 milknący dzień odpływa z cichym jękiem rozpalona noc napełnia czarę burzliwych pragnień rytmicznie wciągana w głębię chęć rozładowań energetycznych rozmazuje wstrząsami łkanie wnętrz umyka poślizgiem wiotkość płynna bladym przedświtem uspiona nie grzmi
Ul.CIA Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witaj Stanisławo. Imponuje mi Twoja umiejętność delikatnego a zarazem silnego podejścia do tematu, a że lubię opady zrzucam Ci uśmiech z tajnej chmurki "cia"owej :).Pozdrawiam.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 masz smykalke do koncowek, znowu bombowa. co do wiersza to nie wiedzialem ze sie lubisz z takimi klimatami ;) pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ul i cia, witam dziękuję za miły kom.chmurak mamnadzieję nie burzowa? JJ klimaty takie ubOstwiam, ale pruderia robi swoje,Włodek miał rację.dzięki szalikowcu.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja lubię takie klimaty... podoba mi się, coś w sobie ma... rytmicznie wciągana w głębię chęć rozładowań energetycznych rozmazuje wstrząsami łkanie wnętrz pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Michał Ziemiak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam! Powiem tak... Tak na klimat, tak na styl, szczególnie na ten fragmencik: "rozmazuje wstrząsami łkanie wnętrz umyka poślizgiem wiotkość płynna bladym przedświtem uspiona nie grzmi"; tak na więcej takich wierszy ;-) POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 och,cieszę się że podoba się klimat a wczoraj miałam wąty i chciałam wycofać. pozdrawiam gorącym klimatem
Rekomendowane odpowiedzi