Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA Dobranoc Kochanie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @violetta   To milutko.
    • Każde ciepłe słowo to ukojenie.                 Czemu się tak wydzierasz?! Owoce i warzywa to zdrowie.                 I kto teraz to wszystko zje?! Chcę z tobą tutaj leżeć dziś.                 Sama pościel to łóżko! Hamak bym sobie pożyczyła.                 Zostaw to! Przeszkadza ci?! Ale przecież to tylko na chwilę?                 A ty zawsze musisz po swojemu! Mycie to tak nudna konieczność.                 Znów nie zakręciłaś pasty do zębów! Całe moje ciało należy do ciebie.                 Ale po co ci tyle miejsca?! I przypadkiem stłukło się, ot co.                 Będziesz to teraz naprawiać! Ewentualnie mogę zawołać fachowca.                 Inaczej już nie umiesz tego zrobić?! Było tutaj tyle nieporządku.                Jak mogłaś poprzestawiać te rzeczy? Innego ciebie nie chcę.                A w ogóle to wynoś się! Eskalacja na granicy nieporozumienia.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dla  mnie przekaz w słowach, zachowaniu, pocieszaniu, ale także między słowami i wierszami, jest jednoznaczny, ona go zostawiła. Przeczytałem jeszcze dwa frazy i jestem tego pewien. Pozdrawiam serdecznie. 
    • @FaLcorN   już lecę ! Czekaj sobie na mnie spokojnie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

I proszę do mnie nie wypisywać, serduszek, pioseneczek itp. Tutaj ani nigdzie!!! 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...