Krzysztof2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) "ona" przychodzi pewna swego nie ma w tym nic twojego pochlebstwem majątkiem jej nie kupisz nic nie zdobędziesz nigdzie nie zdążysz ufasz że może coś ... nic się nie zdarzy teraz już nic nie znaczysz co było ci dane teraz będzie zabrane pomiędzy tylko chwila twojego życia Edytowane 29 Stycznia przez Krzysztof2022 (wyświetl historię edycji) 3
Nata_Kruk Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 Nie mogłam tu nie zajrzeć... "Ona"... dobry tytuł na wiersz. Niezwykle prosty w treści, ale swój maleńki "uroczek".... Drobiazg, jn. Oddzieliłam, może dasz się namówić... Ostatni wers I-szej, urwałabym, na 'coś'... tzw. reszta w porządku, dla mnie. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Stary_Kredens Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 @Krzysztof2022 zbyt dużo chcesz oddać tej onej, ale rozumiem chwilę i świadomość straty , jednak wierz mi do przebolenia . Wiersz dobrze oddaje ten nastrój co jest jego plusem pozdrawiam kredens 1
Krzysztof2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 @Nata_Kruk Jeśli Cię dobrze zrozumiałem, to zbędne jest słowo "może" . Wykasowałem i rzeczywiście brzmi lepiej. Przede wszystkim dziękuję za czytanie i uwagi.Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie... myślałam o... ufasz że może coś ............... tylko tak, wypadnie Ci.. "wydarzy".. bo niżej już masz.. "zdarzy".. jeden "balast" mniej.
Krzysztof2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 @Nata_Kruk to ja dziękuję znacznie lepiej brzmi Pozdrawiam 1
Stary_Kredens Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 @Krzysztof2022 tak naprawdę wszystko przemija i jednoczesnie trwa a nawet się powtarza lecz indywidualnie owszem zgadzam się, choć jakby wierzyc w reinkarnacje to mamy jeszcze wiele żyć przed sobą Kredens 1
Rekomendowane odpowiedzi