jan_komułzykant Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Zimą, na drodze z Maszewa, ciężko wręcz się nie wy**bać. Kiedy ręce zajęte, w mróz grabieją, już prędzej przyjdzie myśl tę ci pogrzebać. Edytowane 18 Czerwca 2022 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 6
[email protected] Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @jan_komułzykant Zajęte... powiedz czym? Dziwki wozisz, Boże grzmij! Pozdrawiam Janku. Nie martw się u mnie jest to samo, nie tylko w zimie. 1
Rolek Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @jan_komułzykant Na drodze we wsi Maszewo Wyrosło wielkie drzewo Na nie wpiepszył się Maluchem Zygmunt bardzo mocny duchem Teraz jeździ już Daewoo. 1
Klip Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Eva spytała: "Maszewo Duże?" Stach, przy wrodzonej swojej kulturze, wpierw złapał cegłę, a potem biegle, po polsku rzekł: "Masz Ewo duże!" Edytowane 7 Maja 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @Rolek Dzięki :) Jest w Maszewie też inżynier, co ma żonki trzy. Z Wood Primer, się ożenił, by w mormony, pójść. I poszedł, a te żony wiedzą choć, sołtys to, czy mer? @[email protected] Co prawda Maszewo, to nie u mnie, ale zainteresowałeś mnie, to samo, znaczy co, dziwki, czy wożenie, haha ;))) Dzięki Grzegorz, pozdrawiam wiosennie.
[email protected] Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @jan_komułzykant Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ Janie Ty masz gust, nawet lepszy, niż sam Tusk! 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @Klip SUPER!!! Hahaha, no powiem Ci, w tej konkurencji masz nosa, stajla i talent. Na razie więc nie mam się co wychylać. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy gust Donalda, to liczne salda? Dzięki, ale mnie to nie grozi :) Ale wiesz co, zachęciłeś mnie samymi obrazkami, faktycznie, ładnie tam jest.
[email protected] Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @jan_komułzykant Przecież wiesz co wybierałeś, a z drugiej strony popatrz Polska jest coraz piękniejsza. 1
Klip Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @jan_komułzykant Janku! Ty się wychylaj! 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie nie wiedziałem, szukałem tylko odpowiedniej 'nazwy', ale dzięki Tobie już wiem. 'Z drugiej strony' mówisz ;) Akurat tutaj to się zgadza, masz rację. będę się starał, dzięki :) @iwonaroma @dot. witam i dziękuję za ślady Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @dot. rozumiem, że w istocie jak i rzeczy samej trochę Ci nie po drodze, jednak jesteś, za co serdecznie dziękuję i pozdrawiam :)
jan_komułzykant Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @OloBolo Dziękuję za czytanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
OloBolo Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @jan_komułzykant Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi