agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wytyczona kawałkiem jestem przekory jako taka dałam się poukładać w sfinksa stos pytań nie odpowiadaj pytania nawet nie dorosły odpowiedzi wiedzie owce pastereczka na szczyt zachwyt ile razy zawiódł iloraz tyloraz potencji im umysłowej brak zjada na koniec bo jak te ślepe owce wieść. ma m.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nieczęsta to przyjemność..a mam tutaj swoich ulubieńców kilkoro (choć nikogo nie pomijam przecież:)) ) więc nieczęsta to radość obcować Agnieszko.. z wierszem niemal doskonałym. Zarówno poetyka bliska bardzo... jak ty...w tych wierszach. dzisiaj postrzelowana zostałam dwukrotnie w serce:)) do nocy jeszcze dużo czasu..zaczynam właśnie lekturę tekstów... Ciekawe..czy przeżyję:) ściskam (moim zwyczajem) ciepło... no i te 20 walę jak w dym Mirka
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O Cię Bolek! Bardzo dobry.
Rekomendowane odpowiedzi