OloBolo Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2022 ....a teraz głos młodszego pokolenia, za jakiś czas będzie to poezja i klasyka, wsłuchujmy się w ten głos, bo inaczej obudzimy się z ręką w nocniku : 2
Nata_Kruk Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) ... super Olo.!!!! bravo... wszystko przesłuchałam, tzn. znam. zostawiam jego... i.. miłej niedzieli.!... :) Edytowane 15 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Nata_Kruk Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 ... tej piosenki Santor, nie znałam... (to wsytd. ?) Tom się naszukała Alicji, zapomniałam tytuł.. :( 1
Nata_Kruk Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) .... Noce i dnie... ach... jeden z piękniejszych filmów, jaki powstał w naszym kraju.!!! Wysłany niegdyś na festiwal filmowy...okrojony... ale dostrzeżony przez krytykę i.. na tym się skończyło. To, wg mnie, dzieło filmowe, zrobione z wielkim rozmachem. Dobrze, że dałęś fragmencik. A to... Marcin Patrzałek.. we włoskim programie. Jest świetny.!!!!! Edytowane 21 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
OloBolo Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2022 kuźwa, nie usnę jak tego nie zamieszczę : 1
OloBolo Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2022 Kabaret Dudek - Inkasent Kabaret Dudek - Sęk
OloBolo Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 finito!!! ....bo mógłbym tak cały dzień Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) ... :)) nie dziwię Ci się.. jak zacznę przeglądać, nie ma końca.!!! Za Fettinga, wielkie brawa... miał fantastyczny głos... inne, miłe dla ucha, także. A kabarety... aż muszę sobie przypomnieć - teraz - i uśmiechnąć się... chociażby na "sęk" 2. mamy plejadę kabareciarzy, jest w czym wybierać, czasami czasu brakuje... Chlip - hop... dobrze określone.! lubię ich. Duży sęk.. słyszłam po raz pierwszy, dobrzy są.! Edytowane 23 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) ... strasznie mi komp. "chodzi" przy tych przeglądach... :( I kolejny region... Edytowane 23 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Dared Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 @Nata_Kruk Dorzucę swojego, złego szeląga @Dared Może dwa szelągi 2
Nata_Kruk Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 Dared... dałeś takie 'kawałki', że większość musiałam w prawie całości wysłuchać, a zwłaszcza Gintrowskiego.! Dorzucam to.. też wspomniana jest Warszawa. 2
Nata_Kruk Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) Piękna wrzutka, Dared.!!! Sabaton.. aż musiałam poczytać o nich, nie znałam.!!! Kapelusze z głów za ich muzę.. dobra, mocna nuta no i tematyka...dzięki, że to dałeś. Całe życie poznajemy coś/kogoś nowego. Muszę to, no.. muszę... Edytowane 25 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi