Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Żyjemy sobie w naszej Ojczyźnie i pomyślałam, dlaczego nie założyć wątku właśnie o naszym Kraju, który jest dla mnie bezcenny. Stan Borys i moja ukochana.. Jaskółka... dla mnie, to Polska. Nie mogłabym pominąć Czesława Niemena Dorzucam Grzesia Ciechowskiego 14
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Nata_Kruk Wspaniały pomysł, dołączam się do Ciebie Nato. 3
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) ... czaaaasami czujemy się jak w celi.. czyż nie.? Musi być... cudeńko... którego, gdy słucham, mam dreszcze na każdym milimetrze mego ciała. Podobno od nas dużo zależy... czy na pewno...(?) 'Szpaczek'... cudowne wykonanie. Edytowane 4 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Nata_Kruk Z przymrużeniem oka, to była cudowna epoka! 3
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Trochę pojeździłam po Polsce, byłam w Górach Sowich.. ze sto lat temu.. jak dobrze, że jeszcze tam stoją.. ;) Dzięki Grześ. To co poniżej, to także nasza Polska... cenię sobie pracę, którą wykonał ten chłopak. polecam cykl jego filmów. Edytowane 4 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Nata_Kruk One stoją od 5,5 mld lat i jeszcze drugie tyle będą stały, chyba że... człowiek je zniszczy, bo kto inny? 1
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 jeszcze jeden odcinek i na razie dość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, że są nieco starsze ode mnie... ale pamiętam, gdy zwozili materiał na ich "budowę"..;) 1
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Nata_Kruk Mnie tam czasami nie było, i do Polski moja miłość. @Nata_Kruk Gębusie znajome, tu stoi mój domek! 2
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Ciekawy dokumencik... nigdy nie byłam w górach zimą, ale latem... już tak. Zaliczyłam sporo szlaków, ale w Tatrach, tak jakoś tam mnie ciągnęło, no i fotki, koniecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 8 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Nata_Kruk Za dużo chodzenia, a we mnie masz lenia! @Nata_Kruk Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 e tam.... bujda... :p .... o, jn. To także cząstka naszej Polski, bo Sanah, to Polka.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) :) poniżej, takiej muzyki nie może tutaj brakować.! Edytowane 4 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 ... cisza z Waszej strony... :( zostawiam Wam... 'moją' Kasię.
Nata_Kruk Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) Wiesław Gołas... :) Nasz "Kaczmar".. to już historia, niestety, ale żyje w sercach wielu Polaków, w moim na pewno. Muniek... "Pola"... nie znałam, z przyjemnością obejrzałam clip. gdzie Agatka Buzek, lubię jaą. no i... Kwiaty Polskie... wzruszający filmik.! Dodaję... Zbigniewa Wodeckiego. i.... naszą, ups.. sorry, może moją.. złotą kostkę.. ;) I jeszcze to... bo piękne słowa i muzyka. Edytowane 6 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Nikt nam nie obiecał, że w życiu będzie łatwo, to byłoby zbyt proste.... Każdy ma własną historię, a na ścieżkach życia i fiołki, i kamienie... Historie, które dokumentuje ten chłopak, o dziwo... pozwalają mi bardziej docenić to co mam dzisiaj i.. co też może dziwne, "pocieszają mnie", że nie tylko mnie czasem świat zwala się w przepaść. Życzę Wam wszystkim pogody ducha i.... słuchajmy muzyki, to lekarstwo na chmurne dni. 1
Nata_Kruk Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Olo... super wrzutka... Pierwsze odsłucham za dnia, w pełnej krasie, bo późno już trochę. Ale German i Santor.. trafny wybór.! dreszczyk lezie sobie po mnie... To ja... dwie propozycje muzyczne ... oraz... 1
Rekomendowane odpowiedzi