transgenderyzm Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) jako padlina przeżarta człowieczeństwem mówię nie przejmuj się jakim grobem będę jedynie chcę wiedzieć o swym obrzędzie, to czy zawiążesz mi na szyi pętle? oskurujesz mnie by odsłonić mięśnie? zapewnisz, że wyglądam pięknie? będziesz myśleć "omen, błędzie"? przemycisz Boga w mojej pięści? zapomnisz tamte dobre chęci? dotkniesz zgniłość mojej resztki? czy pokochasz larwy w mojej piersi? zakop mnie przy drodze obok wiedzy śmierci tylko na tym moim grobie zostaw wiązkę sierści wiedząc jak nie chowie żaden w zwłokach treści 21.04.2022 Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez transgenderyzm (wyświetl historię edycji) 2
Dared Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @transgenderyzm Przypominasz mi Baudelaire'a, nie wiem czy znasz, polecam
transgenderyzm Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @Dared to bardzo duży komplement!! dziękuję bardzo :)
transgenderyzm Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2022 @Michał_78 ludzkich zwłok jeszcze mi nie przyszło widzieć, jedynie dużo padliny i wybebeszonych zwierząt, może dlatego mi na razie tak siedzi turpizm w stylu, może przejdzie może nie. nie wymuszam tego dla żadnego szoku albo jako jakiś sprzeciw dla jakiegoś kanonu estetycznego po prostu samo tak wychodzi odkąd zacząłem pisać wiersze, mimo tego dziękuję za twoja perspektywę
Rekomendowane odpowiedzi