Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 z bólem przychodzi kiedy potrzebuje rozmowy może sprzeczki małej przy tym potrzebuje przynieść trochę w siatce z zakupami na które długo się wybierał jedna uwaga i druga ląduje wtedy na blacie stołu kroimy ją w równe paski a potem konsumujemy ostrym smakiem pozacinani oblizujemy sobie rany wzajemny ból przemija rozpływa się jak czekolada popijana gorącą kawą zostają tylko bakalie nie do ułożenia tym sposób rodzynki i pomarańcze 11
Dared Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @Natuskaa Fajnie ujęte, tylko ten przedostatni wers mało czytelny ;-) pozdrawiam 1
A-typowa-b Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @Natuskaa treść wiersza ciekawa. Czekolada zawsze mnie uwiedzie. Pozdrawiam serdecznie. 1
Natuskaa Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak zrównoważony optymizm jest mniej atrakcyjny niż mega-optymizm :)) Dziękuję za uwagi i pozdrawiam. To jesteśmy we dwie :) Dziękuję bardzo i również pozdrawiam. 1
Natuskaa Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale to... czekolada z bakaliami... no wiesz: skórka pomarańczowa, rodzynki... One trochę inaczej reagują na gorącą kawę. Znalezione w tekście Święta mnie zaskoczyły. Dziękuję za wymagający ode mnie "zastanowienia się" komentarz i pozdrawiam:)
Natuskaa Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wcale nie jest durna interpretacja, trochę odbiega od moich założeń pewnie przez te bakalie... ale, to nawet dobrze, bo to znaczy, że jest w wierszyku pewne miejsce w które każdy może sobie coś wstawić i to mnie cieszy :)) Miłego dnia życzę. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... nie kapuję zapisu słów... tym sposób... może nie muszę, to jedyne niegramatyczne dla mnie "ale" w całości. Zakończyłabym na słowach.. nie do ułożenia... Pozdrawiam. Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Natuskaa Kobiece sposoby... kulinarne, a później tylko frutti di mare. Pozdrawiam Nat. 1
Natuskaa Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i jest niegramatycznie, ale co mi tam... nikt z tego strzelać nie będzie :) A tak w ogóle... uważasz, że w pozostałych dwóch jest gramatycznie? Chyba nie. I ciągle dwa ostatnie wersy. Może kiedyś (jeśli dożyję do "kiedyś") zrozumiem dlaczego one ludziom nie pasują, na chwilę obecną nie jestem w stanie. Dziękuję Tobie za podzielenie się wrażeniami i pozdrawiam :) Ale, że co... dlaczego kobiece? Ech... Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi