WarszawiAnka Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Obłąkany! Zbyt krótki i zbyt piękny żywot Jest, by się karmić złudzeń potrawą zjadliwą; Rozsądku czyste źródło, chłodne, krystaliczne goi rany i leczy pragnienia toksyczne. Pozdrawiam :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe nieprawda, nie budź mnie. ,-))
Wędrowiec.1984 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Włoski :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wcale nie problem. Mam bardzo podobnie. Dziękuję raz jeszcze. :-)
dgghj Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 @Wędrowiec.1984 Nienawidzę tych tzw. asonansów. Ohyda. Ty potrafisz pisać, pokaż coś. Nic fajnego tu nie ma, a chciałem pochwalić, bo Ty mnie. Nie da się, Wędrowcze. Niemniej pozdrawiam z nadzieją przeczytania czegoś nie miałkiego od Ciebie ;)
Rekomendowane odpowiedzi