patrycha Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 zczerniały piszczel cuchnie bólem zgrzyta i skrzypi w tłumnym szeregu roztkliwienia trupie gwiazdy wypływają na obślizgłą powierzchnię leniwie scalają się z moją perspektywą pod gęstymi powiekami walczy kulejąca jawa z dojrzałą marą przepocona nieskończoność urywa się gwałtownie aromatem ciepłego poranka
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 przeprowadzka:) no i miodek:) dalej brzydki i cuchnący,plussss!! pozdrawiam!:)
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jednak ten turpizm łagodzi poranek aromatyczny. ładnie, zachęcająco!
Kasia_Szymańska Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Chyba powinno być "sczerniały"? Pozdrawiam.
patrycha Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 JAE: tak przeprowadzka, niech ludzie zobaczą moją ciemną stronę :) PS dziękuję za cuchnący plusik - słodziutki jest :) stanisława: cieszę się, że moja wizja turpizmu komuś się podoba :) pozdroofka obślizgłe dla was :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Najbardziej podoba mi się końcówka, cały wiersz jest niezły... podoba mi się klimat... pozdrawiam Nieśmiertelności ;) i miłości życzy - Nieśmiertelny
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 sory, że dopiero teraz ten wpis, ale miałem jakieś cholerne problemy z dostaniem się do sieci ostatnio, awarie itd. ** moją opinię na temat wiersza znasz :) + podtrzymany chociaż ten piszczel... pozdr.
patrycha Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Moje kochani obślizgli poeci! Pansy: cieszę się, że przemówił, choć przekaz nieco inny niż zwykle :) Czasami trzeba pokazać the dark side :) Niesmiertelny: dziekuję za życzenie niesmiertelności :P cieszę się, że klimacik mroku w moim wykonaniu sie podoba ja przesyłam garstkę usmiechu zza szyby z nutką szaleństwa JJ: znam Twoją ocenę ale zostawiłam piszczel, bo pierwotnie tak miało być a nie chciałam robić tzw. kwadratury koła przeróbkami. Dziękuję za czas :) Dla was wszystkich duża garść szaleństwa z Krakowa :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 konsekwentnie prowadzony turpizm: i za to + Pozdrawiam Agata
patrycha Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dziękuję serdecznie Agato. Twoje zdanie dużo dla mnie znaczy :) Przesyłam Ci zamglony usmiech z nutką szaleństwa :)
Rekomendowane odpowiedzi