Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 Wzięty fryzjer z Poronina się zamartwia i chłopina klientów się wstydzi bowiem co dzień widzi jak powiększa się łysina. 3
Klip Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) @Henryk_Jakowiec Gdy łysy fryzjer spod miasta Łodzi stwierdził, że licho mu się powodzi, przywdział tupecik, a na to berecik. Nie może szewc bez butów chodzić! Edytowane 17 Marca 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 3
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Klip Znam ja szewca nieboraczka, który szuka swego laczka. Nie chce się pogodzić z tym, że boso chodzić musi - laczek zjadła kaczka. 1
Marek.zak1 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 To ekstrapolacja powiedzenia, że szewc bez butów:). Celne. 1
Klip Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) @Henryk_Jakowiec i na odwrót Kamasznikowi z wioski pod Piłą z żoną fryzjera bywało miło. Gdy mężuś to zoczył, gach z kapci wyskoczył; z dziurą w skarpecie łyso mu było. Edytowane 18 Marca 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 @Marcin_ Nie każdy fryzjer musi być łysy na fotce widać ciebie z czupryną więc masz przed sobą jeszcze lat wiele po co zamartwiać się dziś łysiną. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 @Klip Córka fryzjera, miejscowość Piła codziennie boje z ojcem toczyła, że ją co dzień obmacywał z łona włosy jej wyrywał. Łysiną teraz będzie świeciła. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znałem ja żupnika z Woli, który nie używał soli. Chleb nasączał wódką rozbełtaną z trutką konsumował go powoli. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi