Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2022 Zero do zera i mamy szalet w nim mój Kapciuszek wierszyk bez zalet. Gdy go pisałem jak innych wiele to przyświecały mi te dwa cele. Minimum, chociaż jedna odpowiedź to nie są żale to nie jest spowiedź. Zaś celem drugim, choć mało znaczy to trochę większa liczba czytaczy. Żaden z tych celów nie wszedł w rachubę i wenę muszę uznać za zgubę. Nic poważnego widz z boku powie a mi frustracja rujnuje zdrowie. Do sanatorium ruszam nad morze spacer po plaży lub jeszcze może i romantyczne z weną spotkanie to zapisane jest w moim planie. 3
Marek.zak1 Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2022 Teraz wszyscy są przytłoczeni realem na wschodzie i widać to na forum. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2022 @Marek.zak1 Skoro tak to jest ta pora zabrać się za inne sprawy Ukraina się wyzwoli powrócimy do zabawy. Teraz przeskok w inne hobby sporo mam ich tematycznie będę je kontynuował rzecz wiadoma sporadycznie. Pozdrawiam 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Miθrō Nie można komuś narzucać siłą by czytał czyjeś tam wypociny skoro są przecież ważniejsze sprawy jak choćby pomoc dla Ukrainy. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Marcin_ Każdy stara się jak może oraz pisze tak jak umie tych najlepszych z mianem wieszcza ciężko dziś odnaleźć w tłumie. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi