Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klip Opublikowano 4 Marca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2022 Wsadzili do mamra fryzjera z Miami. Zarzuty - współpraca z obcymi służbami. Podstępny mistrz brzytwy, pseudo Syn Rybitwy, nikomu nie mówił, że strzyże uszami. 10
samm Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 Ten sam świetny fryzjer, pod Racławicami, stoczył kiedyś bitwę, z bujnymi wąsami. Grzebienie zawiodły, uszy nie pomogły. Musiał się posłużyć długimi grabiami. 3
jan_komułzykant Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 Na wolność wyszedł Wincenty z Koła. Drobny, cherlawy, po licznych szkołach (o ksywie Fryzjer). Zwiedza Oksywie i strzyże równo, zwykle do goła. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Klip Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @Klip @samm@jan_komułzykant Dziękuję żarliwą reakcję. Miałem jeszcze wariant B: oto on Ponoć fryzjerzy z Miami nie karmią się ploteczkami, lecz każdy cyrulik, (podobnie jak królik) strzyże prześwietnie uszami. Pozdrawiam wszystkich , którym chciało się to przeczytać:) I wszystkich innych też:) 1
Klip Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 @Cor-et-animaDzięki za czytanie:) 1
Klip Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 @WarszawiAnkaDzięki za pochwałkę;)
Klip Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2022 @dot. Dziękuję za czytanie i polubczyki. Cieszy mnie Twoja obecność. Pozdrawiam serdecznie.
WarszawiAnka Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Celna gra słów. :) Pozdrawiam
Klip Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) @samm Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej wąs mieć ograbiony niż nie zbliżać się do żony. Edytowane 9 Marca 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Rolek Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 @Klip Jeszcze jedno polubienie i masz wyróżnienie. Ale sorki, kim jest Syn Rybitwy?
Klip Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem. To pseudo szpiega:) Dziękuję za polubienie i pozdrawiam.
Klip Opublikowano 19 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte Bardzo dziękuję za pochwałę.
Ewelina Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 @Klip jednym słowem sprytny fryzjer:)
Klip Opublikowano 20 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 @Ewelina Bardzo mi miło, że zajrzałaś :-) @Berenika97 Dziękuję a znak miły. Pozdrawiam wszystkich czytelników. 1
Rekomendowane odpowiedzi