Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2022 Swojsko pachnie macierzanka żona znowu ma kochanka jednak nie wiem w imię czego mąż ma także, ma swojego. Kochankowie całą parą on porzucił swoją starą i przedzierzgnął się on w geja bo wstąpiła weń nadzieja. Kiedy spotka się z tym onym wnet się stanie zespolonym nie na stałe lecz czasowo wyjdzie z tego to i owo. Żona wzorem Ewy z raju stojąc nago przy ruczaju uwidacznia swoje wdzięki bez stanika i sukienki Zaś kochanek obok mlaska i popuszcza z dziurek paska a gdy będą rozebrani to on na niej, na nim pani. Każde z was niech przymknie oczy i swą wizją ich otoczy potem jawnie lub w sekrecie zda relację, mnie poecie. 1
Marek.zak1 Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) Znam osobiście kilka takich przypadków. Małżeństwo powstało w wyniku fundamentalnego oszustwa - świadomego ukrycia swoich preferencji i doprowadziło praktycznie zawsze do dramatu teoretycznie bliskiej drugiej osoby. W Polsce kilkaset tysięcy gejów żyje małżeństwie, przy początkowej, a nierzadko wieloletniej nieświadomości współmałżonka. Statystyk małżeństw z lesbijkami nie widziałem. Jest wiele w necie artykułów w temacie typu: "byłam żoną geja", niemniej jednak zapoznanie się bezpośrednie odkrywa bezmiar dramatu drugiej osoby, a przypadków takich kilkaset tysięcy. Nie jestem przekonany czy można z takich spraw żartować, ale sztuce nie powinno się niczego narzucać. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 25 Lutego 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2022 @Marek.zak1 Akurat w tym wierszu nie żartowałem. Uwidoczniłem ludzkie zachowania z jakimi często się spotykamy. Twój wpis jest dodatkiem do wiersza bo wyjaśnia te zawirowania. Pozdrawiam ;))) 1
Rekomendowane odpowiedzi