Dared Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 Chciałem napisać pięćdziesiąt milionów trzysta dwadzieścia tysięcy siedemset siedemdziesiąty siódmy wiersz świata o miłości przemijaniu obowiązkowo o liściach i błękitnym niebie tylko po co ? 1
Somalija Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 @Dared Nie wiesz? Bo każda miłość jest inna...
Dared Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 @Somalija To tak jak z bigosem a tak mało o nim wierszy ;-) tak sobie wspominałem Bursę i stąd ta prowokacja
Somalija Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 @Dared Ja zareagowałam dlatego, ponieważ bardzo dużo się zmienia w naszej przestrzeni psychicznej a poruszamy się w nieaktualnych stereotypach. Chętnie przeczytam nowy wiersz o miłości, zwłaszcza męski, bo sama ich napisałam ze sto Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Dared Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 @Somalija Zamówienie przyjęte , coś mi po głowie chodzi jutro spróbuję poskładać ;-)) dzięki za uwagę
Somalija Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 @Dared Pamiętaj, że o miłości bardzo mało wiemy i wszyscy powtarzamy zasłyszaną legendę... Mężczyźni kochają mocniej i ufniej... wierzą w miłość częściej niż kobiety...
Groszki_i_róże Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 Choćby dla mnie, chętnie przeczytam :)
Rekomendowane odpowiedzi