Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym :)    
    • @Migrena nic już nie powiem wiersz i utwór mnie rozwaliły a mogłem przeczytać rano
    • @Leszczym zgadza się i dziękuję bardzo ;)
    • Od brokatabra ! Jeszcze może zabrakło ;)   Bardzo ciekawie napisane, widać, że autorka bardzo poważnie podchodzi do pisania opowiadań :)   Wszystko tu miało zły początek, bo co to za wigilie dla wybranych. I tu możnaby próbować wymienić analogiczne sytuację, wigilie zakładowe,klasowe wigilijki. Wigilie dla bezdomnych i może jeszcze jakieś.  Też miałam bardzo dobrze zdana maturę ale niewiele z tego wyszło dalej i nie każdy dziękuję za pierniczki, tu się zgadzam na 100 procent.   Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jeszcze dodam, że u nas w dawnej pracy, o której tu prawie nigdy chyba nie pisałam, też były takie wigilijki, które potem przenosiły się w ciekawsze miejsca (wybrani), a ja np miałam zastępstwo na 20:min i szybkiego karpia (obsługa bezpośrednia uwaga klient). Tak to właśnie, zawsze jakaś elita a niby że ogół. I takie właśnie mi też znalazły kiedyś dawno, ale już zapomniałam . Miłego Aisiu.  
    • @Toyer ciekawa metafora tańca w odniesieniu do tęsknoty. Jak widać z powyższych wersów ona rytmicznie kręci się wokół tancerza...Wyobraźnia gra tutaj pierwsze skrzypce. Mnie się podoba ten obraz 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...