Klip Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Marzyła dziewczyna w Nysie, o chłopcu innym niż Rysiek. "Choć Parys (ten z Troi),co nieco nabroił - Parysa chcę, więc pa Rysie!" Edytowane 5 Lutego 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 2
Rolek Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 @Klip Oj nawet nie śniło mi się Co robi dziewczyna w Nysie Parysa eksploatuje Aż on wreszcie eksploduje
Klip Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 @dot.@iwonaroma@Lidia Maria Concertina Dziękuję, dziewczyny - faceci 3:0 w polubkach:) @Rolek Facet nie jest tu podmiotem. Pozdrawiam serdecznie:)
jan_komułzykant Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 Jest ładnie i melodyjnie, ale brakuje mi choć ździebka absurdu w puencie. Wiem, też mi się zdarza, ostatnio nawet za często. Ale ok, u Ciebie jest przynajmniej ładna gra słów. Tylko po co zdradziłeś puentę w tytule? Masz u mnie poprzeczkę dość wysoko, ale tym razem nie ma zaskoczenia, nie ma uśmiechu. Do następnego. Pozdrawiam.
Klip Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) @jan_komułzykant Dziękuję, tytuł daję w ostatniej chwili. Gra słów to mnie tu trzyma:) Pzdr. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji)
_M_arianna_ Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 @Klip Nie dziwi się nikt w parku misia, gdy właśnie Marysia ma Rysia. Lecz się wydarzyło, że Rysia... nie było. I odtąd się zwie N i e m a r y s i a.
Rekomendowane odpowiedzi