stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 płonę grzejesz mnie ciepłym blaskiem polano wkładasz żar podsycasz - bym nie zgasła obudził się dzień jak skrawek zwęglony jak niedopałek zgasłam popiołem obrzucona
stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a teraz coś na "odwyrtkę!"
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 skąd u Ciebie tyle pomysłów? kilka wierszy dziennie chyba piszesz. tempo zabójcze wprost :) wybacz mi skłonności do minimalizowania :) ale ja to tak widzę: grzejesz mnie ciepłym blaskiem polano podsycasz żar bym płonęła zbudzony dzień zgasłam popiołem obrzucona zwęglony skrawek niedopałek -------------- *pozdr./sz*
Skrzat Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 zwróć myślę uwagę że wszystko wokół ciepło_ognia się obraca przez co mówisz nic nie przekazując składasz tekst idąc wąską ścieżką jednego porównania płonę grzejesz ciepłym żar...(em) zgasła zwęglony(a) popiołem ..... )(a ode mnie (:) bardzo trudno jest pisać - otwierając się i kładąc w to - owo pisanie - całą swą fantazję i... SERCE mijając ścisłe formy, a wznosząc się poza nie I - tylko pisząc dużo będziesz coraz bliższa swej ulotnej o rzeczy myśli
Sylwia Chojnowska Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 mi się podoba (choć troszkę pozmieniała - ale to tak typowo "pod siebie" :) - pozdrawiam płonę grzejesz mnie ciepłym blaskiem polano wkładasz podsycając żar - bym nie zgasła zbudził się dzień jak skrawek zwęglony jak niedopałek zgasłam
stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 dziękuję za wgląd i swoisto wasze interpretacje. JJ, drogi szalikowcu podoba misię twoja minimali. ale to typowo twoje, bliższa jest mi Sylwi interpreza, Skrzaciku to prawda poisze uczę się, i to lubię > JJ to są stare wierszydła wyciągnięte z szuflandii, wymagające pieszczoty czytających, pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 słuchajcie a może miks Jajowo- Sylwiowo- mój płonę grzejesz mnie ciepłym blaskiem polano wkładasz podsycając żar zbudzony dzień zgasłam zwęglony skrawek materii (nie)ożywionej popiołem obrzucony niedopałek na stosie życia
Sylwia Chojnowska Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 o tak :) teraz nabrało to wyraźnieszego kształtu :) nic dodać, nic ująć
stanislawa zak Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 no i tak się skończyło.pozdrawiam tych co przypadkiem zabłądzą
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 no mam dylemat. bo kazdego wersja mi sie podoba hehe
Rekomendowane odpowiedzi