Sylwanna Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nie lubię gdy nadchodzi noc Zostaję z myślą sam na sam Patrzę w jej ciemne zimne oko I czuję dreszcz Mrozi mnie strach Zatracam się bezwiednie W bezdenne otchłanie Nie oddziela mnie bezpieczna Ściana ludzkich głów Czeka na mnie Ciepłe znajome posłanie A ja wciąż dryfuję, dryfuję W otchłanie... Patrzę na ich śpiące I spokojne twarze I marzę... O nocy Co mi jutro da szczęśliwy dzień O nocy Co mi ześle jeden dobry sen Gdy nagle złotoostra strzała Kolejną myśl przeszywa w pół I rozdzierając aurę ciszy Rozbudza martwy punkt do snu Poranne słońce całusy składa Na mgłą zarosłych oczach A ja nie odpowiadam I puls swój tylko badam... Jeszcze jest. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Dużo lęków w tych słowach. Pozdrawiam serdecznie.
Sylwanna Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 @Sylwester_Lasota No cóż, bywają takie noce. Dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi