Anna Romanek Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 słyszę szum wody uciekanie dnia światło zatrzymane w czasie przykute do wieczności rozpięte na sztalugach świata przenika do szpiku kości
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 urocze, chociaż po obiecującym początku nastały mroczniejsze czasy ;) pozdrawiam Cię serdecznie
Anna Romanek Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Izo, nigdy się nie gniewam. Cieszę się, że wypowiadają się osoby, które mają krytyczne zdanie(choć nie jest to miłe, przyznaję). Szczególnie, gdy jest ono przez nich uzasadnione. Co do Twojej propozycji-polegam na Tobie, choć moja forma jest mi bliższa (bo miało to wyrażać osobiste odczucia) Uczę się cały czas, choć...często mam tego dość, bo drażni mnie moja "niedołężność", ale potem wracam, bo...to tak już jest. Sama wiesz. Myślę, że to jasne, że chodzi o lilie Monet. Pozdrawiam
Anna Romanek Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Dzięki Izo, chodziło mi o oyey. Czasem krytyka(myślę, że też sama wiesz) dopinguje.Dzięki, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi