Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Dzisiaj imieniny Eugeniusza Ganiła raz żona męża Eugeniusza - Choć żeś genialny - geny masz geniusza. Ale też i lenia, Bo tak od niechcenia Geniuszem w łóżku jakoś swym ruszasz. EU-geniusz świetną miał eugenikę, Był urodzonym Europejczykiem. Z wiekiem zatracił swój gen już, Wrócił do formy Eugeniusz, Teraz jest Gienkiem - eurosceptykiem. We Włochach kochała się panna Natalia, Uwielbiała badać ich instrumentalia. A że była genetyczką, To lubiła ponad wszystko Analizować ich gen-italia. Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 @Bazyli Wychodzi na to, że w tym samym czasie pisalim o EU-geniuszu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 @Bazyli No tak, a ja dopisałem w tym czasie coś, co może uchodzić za inspirację Twoim tekstem, choć myślałem niezależnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) @Gosława To go pozdrów Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bazyli Jest taka piosenka "Gondolierzy znad Wisły". Kiedyś ktoś wymyślił, że to tekst o Jerzym Gondolu. Eu-geniusz mógłby też być Geniuszem Ł. Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) @dot. No i jeszcze Jerzy Kosyń Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten to ponoć kosił równo Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 EU geniuszy tylu z Brukseli więc pary nie brak i para leli ;)))
Gość Franek K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) @jan_komułzykant Nie wiem czy nie adekwatniej by było, że brak do nich pary Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
zyzy52 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 @Franek K A czemu ja nie widziałem wcześniej tych świetnych imienników. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 @zyzy52 Skąd mnie to wiedzieć? Tyś ojcem chrzestnym gatunku, więc pilnuj swych chrześniaków ;)
Rekomendowane odpowiedzi