51fu Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 tak się zastanawiam może odsłonić żaluzje zanim odbiorą kredki pozbierać w sobie myśli rozpapierzone czy zdusić w środku za ścianą wschód obraca mnie w treść popielniczek trudno ustać i sprostać nosferatuj mnie proszę lestatecznie
Michał Ziemiak Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Kolejny wiersz spod Twojego pióra lub klawiatury ;-) uderzający w moje gusta. "za ścianą wschód obraca mnie w treść popielniczek trudno ustać i sprostać nosferatuj mnie proszę lestatecznie" - najlepszt fragment ;-) POZDRAWIAM!
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Zdolniacha:) niebanalnie,to już mówiłam i się potwierdziło,mam nadzieję że tak już zostanie:) pozdrawiam
51fu Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Pansy, Jego Alter Ego, Michał Z.: dziękuję, że zawsze mogę liczyć na Wasze komentarze. Jestem bardzo zadowolony z przyjęcia tekstu. Pozdrawiam gorąco. // 51
Rekomendowane odpowiedzi