Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta   Chyba jesteś na głodzie Violetta :)  już nie zjadasz siebie ?    mmm ...łososia zawsze :) z ikrą ;) 
    • Grałeś go. Eletroniczny zabójca, ikoniczny mrok ubrany w doskonałe ciało. Mięśnie i krew, strach i przyszłość w ogniu rozdartego słońca, z fabryki jawy.   A gdy teraz, po wszystkim, nadchodzi czas ostatniej odpowiedzi - siwym palcem śmierci, drukującym ostatni dzień przed tobą w kalendarzu.   To on już stoi u twej twarzy, herold fabryki maszyn, nakarmiony kodem, skanuje bez oczu, bez odpowiedzi, w bezruchu powietrza.   Anioł mówi: „Creazione di Adamo”.   Jakie jest między waszymi spojrzeniami podobieństwo?   On nie gra. On istnieje.  
    • @Lenore Grey   Słyszę w tym radość i swobodę. Jak wiersz, który sam się bawi. Papużka kontra kruczy sploty - piękne zestawienie kolorów i nastrojów.  Rzeczywiście z obrazem - pięknie! :) Pozdrawiam. 
    • @iwonaroma   :) w serdecznej ...ślicznie.! 
    • @KOBIETA ja to zjadam takie ilości papryki codziennie:) jadłam paprykę faszerowaną z ryżem:) sosy na bazie papryki pieczonej albo z łososia z chili mogę całego zjeść:) Wybieram mocno czerwone i chrupię jak jabłko:) A sos ajvar pochłaniam :) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...