Arsis Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) (Z cyklu: Określenia) *** Jest tak spokojnie, tylko liście szeleszczą nad nami, niczym spienione fale… Chwieją się od wiatru gałęzie kasztanów. … kwiaty w słońcu, zapach lata, barwne korale ― w przestrzeni łąk… Zsuwa się obłok na skraju nieba… … dotyka ziemi… Słuchamy ― ptasiej ― melodii… Kładziesz głowę na moim torsie, przymykając oczy. … prześlizguje się po trawie jaskrawy prześwit… … migocze. Pomiędzy ― moimi palcami, twoje długie włosy… … twoje wilgotne usta ― przywierają do moich… (Włodzimierz Zastawniak, 2016-03-31) *** Cafuné (por.) – czułe przeczesywanie palcami włosów przez drugą osobę Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 5
Somalija Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 @Arsis Uuu, romantyczno u Ciebia, 2016r. hmmm...
Arsis Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 @Somalija cześć, aga... jak widzisz, pozory mylą...
Somalija Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 @Arsis To mężczyźni częściej wierzą w miłość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , wiesz jak mam na imię?
Arsis Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @Somalija chyba tak, tak przynajmniej pisałaś, kładź się spać bo jutro nie wstaniesz, ja jeszcze sobie trochę posiedzę i podumam... na dobranoc... Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 @Arsis No, nie wiem czy wiesz, używam dwóch imion, z których zrobiono skrót i już najstarszy góral nie pamięta, jak mi na chrzcie dano Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 @Somalija aha, taaakie buty... to nie wiem... powiadasz, że nie wie stary, bezzębny gęślarz? @Somalija dobrze, To ustalmy, że niech będzie aga, gitara?
Rolek Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 Flirty, flirty... A tu piękna poezyja. Strasznie fajny wiersz. Pozdrawiam
Arsis Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2021 @Somalija dobranoc, agnieszko-agato, agato-agnieszko...
Somalija Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2021 @Arsis Dziękuję za piosenki -kołysanki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rolek Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2021 @Arsis To piękne chwile były.Mam nadzieję, że trwają...
Rekomendowane odpowiedzi