Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Bożena De-TreJeśli szkatuła pełna jest prawdziwych łez to zdecydowanie będzie pięknem :)
    • @Łukasz Jasiński Ameryka czy cała jest za Izraelem, jedno pewne, Trump jest, przyjął przecież judaizm za swoją religię i jest pierwszy czytać tam wersety :)
    • @violetta   Rosja jest po stronie Iranu, a Stany Zjednoczone Ameryki Północnej prezentują dwuznaczną postawę, zresztą: Iran został zaatakowany skoro świt, dalej: Niemcy też Polskę zaatakowali skoro świt, poza tym: syjonizm podobnie jak nazizm jest uznawany za ideologię rasistowską, ludobójczą i totalitarną - przez Organizację Narodów Zjednoczonych, dobra: najważniejsze są polskie interesy - narodowe, otóż to: rząd premiera Donalda Tuska nie będzie rządził przez dwa lata, tylko: zarządzał Państwem Polskim w imieniu Narodu Polskiego, przypominam: wybory parlamentarne wygrało Prawo i Sprawiedliwość i referendum zostało sfałszowane - Komisje Wyborcze celowo nie wydawały kart referendalnych, dalej: dziura budżetowa wynosi blisko dwa biliony polskich złotych - pieniądze są wyprowadzane z budżetu przez mafię vatowską, acha, część lewicy otworzyła oczy - to partia Razem, natomiast: Nowa Lewica pozostała w tonącym statku...   Łukasz Jasiński 
    • @Dagna Oj dagna tu nie o zło dobro, a o szczęściu i trosce, a to nieco inne są pojęcia :)) Wiem, bo sprawdziłem, jak dużo radości i mniej troski to wtedy coś się może fajnego wydarzyć. Jeśli jesteś pamiętną Dagmarą Dąbek, wybacz jeśli nie trafiłem z domysłem, to po primo lubisz satyrę, a idzie nowa taka piosenka, a po secundo jesteśmy zdaje się wstępnie ustawieni na wymianę książek. Ale wiem, że są osoby co zmieniają nicki i nie zawsze umiem je rozpoznać :)) Może nawet zasłaniają się za vpnami :))
    • @Łukasz Jasiński dołączy do nich Rosja i USA. Izrael precyzyjnie zaatakował budynki mieszkalne, gdzie są dziury do konkretnego mieszkania, to nie są już żarty. Mają swoją misję i chcą ją zakończyć, czyli realizują proroctwa Izajasza. Chcą przejąć plac świątynny, żeby odbudować Trzecią Świątynię, a ten plac należy do kilku kultur i jest obecnie kontrolowany przez Jordanię. Muszą wywołać chaos, żeby osiągnąć swój cel. Wydaje mi się, że mało wiesz do czego oni się przygotowują. :) @Stary_Kredens do kościołów i małych, prywatnych ogrodów nie przyprowadza się pieski. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...