Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(TAM AR)DRAMAT

NARRATOR (GROT TAR RAN);

OTO I DIALOG NA MARNE; SEN RAM ANGOLA IDIOTO

OSOBA (BOSO);

A KTO TU DA GADU, TO TKA

DUCH CUD;

NO TO WOŁAJ ANIOŁA, ŁOI NA JAŁOWO TON

ANIOŁ (ŁOI NA...)

IDĄ LANI, LECĘ, CEL MAM I NA LĄD, I...

CISZA SIC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Annna2 rozumiem, teraz młodzi są bardziej chorzy. Moi rodzice dobrze się trzymają.  @Migrena taki narzeczony to skarb na starość:) kto się będzie nim opiekował:)
    • Do czerwonych jeden klucz. Do niebieskich setki kluczy.  
    • @Migrena  a czy powiedziałam że jesteś? Nie wkładaj mi w usta słów których nigdy nikomu nie powiedziałam. Kiedyś zarzuciłeś mi że poprawiam Twoje wiersze- kiedy twoje koleżanki bliskie Tobie  poprawiały. Ok, nie chcesz dyskusji więc bie będzie.  Ograniczę do jednego wpisu i koniec, a i jeszcze zapytam do jakiej płaszczyzny- transcendencja? Filozofia, religia- z obu podałam cytat- tu pasujący z Kanta. Czasami ceni się kogoś za bardzo, aby można go było pokochać.     @violetta  ok. A jak rodzice będą wymagać pomocy- np choroba starość to co?      
    • @violetta pieprzyć takiego narzeczonego !   niech ktoś Ci kupi ogrzewacz elektryczny - piecyk.   teraz opakuj się i śpij. gorączki nie zbijaj. dużo pij wody, rumianku.   niech ktos Ci jutro kupi dobry cynk w aptece.  15, 25 mg.    
    • @wierszyki Zresztą w podejrzeniach jest bardzo ciekawa kwestia, że lubią naprawdę lubią ci nie powiedzieć, o co Ciebie podejrzewają :))) Bo naprawdę Agato nie bardzo to wiesz, a mnie akurat to się jeszcze miesza z pewnego rodzaju postawą nieco paranoiczną, choć nie jestem aż tak dużym paranoikiem jakby się wydawało, ale to akurat jeszcze inna historia. Ja akurat z tych co domyśla się, że był podejrzewany o jakby to ująć kompletnie wszystko. Naprawdę o wszystko od sasa do lasa. Wiesz to nawet jest jakby zabawna nieco sytuacja :))) Sytuację pogłębia również wrażenie, też ciekawe psychologicznie, wiesz robi z tego jeszcze większą pigułeczkę humoru, że ja właściwie nie mam jakiś wysublimowanych i wyrafinowanych zamiarów bycia niewinnym. Właściwie rzecz biorąc to czasem żałuję, że nic nie zrobiłem :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...