Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) @Gosława Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję . @huzarc a ja myślę, że to zasługa naszej koleżanki z portalu, z którą masz przyjemność rozmowy . Edytowane 6 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija gdyby poezja nie miała wielu imion, to nie powstawały by nowe wiersze;) a przyjemność to czerpać na różne sposoby.
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @huzarc Nie miałam na myśli poezji, tylko konkretną dziewczynę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija bez obaw, z chłopakami też rozmawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @huzarc No dobrze, nie będę naciskać. Najważniejsze, że podziałała, w sensie ta dziewczyna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija a na co podziałała;)?
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @huzarc na Twój nastrój i ... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Nie chcę być niegrzeczna...
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija haha, akurat niegrzeczna możesz być:) ale nastrój poprawiony i tak mam:) Magia słowa to sprawia, że myśli splątane wygładzają się. A słowa różne mają głosy i źródła. Trzeba się w nie wsłuchiwać i czerpać pozytywne wibracje.
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @huzarc Czyli miałam rację, że ktoś przy Tobie jest Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Piszę kodem bo nie jesteśmy na priv, a pod wierszem jestem pomarańczowa kreska. CIESZĘ się, że się odnaleźliście . 1
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija a ja nie mam księgi kodów, więc zgaduję tylko;) w każdym razie zawsze przy mnie są przede wszystkim słowa:) i pusta głowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @huzarc Nie masz książki kodów a męska intuicja to oksymoron Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wpadnę kiedyś do Ciebie na komunikator i wyjaśnię, co mam na myśli .
huzarc Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2021 @Somalija niech będzie;) a w ogóle to faceci to chodzące oksymorony z definicji:)
Somalija Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @huzarc Niekoniecznie, znajdzie się wśród nich kilka brylancików Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dobrej niedzieli .
huzarc Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @Somalija taka, tak ale szlachetny szlif, na diamencie, który być może ich takimi czyni, to zawsze efekt kobiecej inwencji :) i również życzę dobrej niedzieli.
Somalija Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @huzarc To szlifuj się, bo jesteś w dobrych rękach Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ona już wie, że ja wiem . 1
huzarc Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @Somalija moja alotropia to nie lśniący kamień a czarna bryła Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
emwoo Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak i to bez księgi kodów;)
Somalija Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałbyś .
huzarc Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @Somalija że niby jednak krysztalowy jestem;)
Somalija Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @huzarc Ciepło, cieplutko... Nic więcej nie powiem i zakończę rozmowę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi