Pan Ropuch Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) nie wylewam się ani nie odbijam wchodzę potem przeważnie znikam naburmuszony kot bez polotu mógłbym poszukać ciepłego kąta tak zostać nawet nie drgnąć przynajmniej wiem jak to robią koty te naburmuszone i bez polotu nie datuję wierszy ani miejsc upłynniam wspomnienia-zdarzenia mapuję ścieżki w pryzmacie czasu jak tatuaże nader często gubiąc port i statek oczy przechodnia lepiej być nie może poezja wymknie się każdej wyobraźni *** chciałbyś więcej zamknij oczy zobacz naburmuszonego kota bez polotu co nawet nie drgnie Edytowane 4 Listopada 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 2
Nata_Kruk Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... literówki, ludzka rzecz, ja nagminnie je robię. Widzę w wierszu kota, ale też.. Pana Ropucha... fajne rozważania, takie na dzisiejszy słotny dzień. Pozdrawiam, bez naburmuszenia... :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) @Nata_Kruk Dzięki wielkie, poprawiam :) Pozdrawiam z polotem ;) Pan Ropuch Edytowane 4 Listopada 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
jazzkółka Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @Pan Ropuch No to zamykam - i widzę! I stwierdzam, że lubię "burkoty" :) Jednego Naburmuszodonozora nawet znam; wiem, co mówię. I "Naburmuszony kot bez polotu" spada na cztery łapy, może przy tym trochę tylko bardziej niż inne kotoloty miaurudząc. ;) Drugą strofę kupuję w ciemno tzn. razem z kotem w worku;), może tylko ten "pryzmat czasu " mi lekko przeszkadza. Z dopiskiem zgadzam się, "ty nad poziomy wylatuj" itepe :) Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Gość Radosław Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Wierzę w ten wiersz. Podoba mi w jaki spsób poprowadziłeś rozważania. Jest płynnie, jest logicznie i jest z serca. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi