Dzibi Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Przepraszam... Dawno o tym nie myślałem. Zawsze z usprawiedliwieniem, karmiąc cię, słodkim uśmiechem. Dziękuję... Sztuczna radość a może przyzwyczajenie? Kiedy dając mi całą siebie, ja czekałem jeszcze na prezent. Proszę... Mówiłem tylko od święta. W walentynki, urodziny i datę, której nigdy nie pamiętam. Żałuję... Za wszystko, czym cię zraniłem. Myślą, mową, uczynkiem i tym, że przy tobie nie byłem. Autor: Dzibi 5
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Spowiedź, to nie jest, ale dobry wiersz tak. Pozdrawiam. 1
Dzibi Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 @Sylwester_Lasota Dziękuję, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
A-typowa-b Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Rety, jakie przeprosiny. Zaskoczył mnie dzisiaj ten tekst. 1
iwonaroma Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Odnośnie podpisu pod wierszem. Wiem, że tak czasem się pisze, ale po co? Przecież na górze figuruje Twój nick więc po co jeszcze raz podpisywać? Wiadomo, kto napisał. Mnie to trochę wizualnie przeszkadza, ale jeśli uraziłam to przepraszam :) A wiersz nietuzinkowy.
Rekomendowane odpowiedzi