Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Paciorki

Tomasz Żak

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius powinieneś się spakować i wyjechać na szmaragdową wyspie np. :) uwolniłbyś się od zimna:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Świetnie, miałaś hobby od samego dzieciństwa. Nigdy nie recytowałem wierszy, bo raz że myślałem, iż zrobię to na pewno niepoprawnie, a dwa że nie bardzo mnie to wtedy interesowało. No i dochodził jeszcze punkt trzeci, czyli recytowanie przed grupą ludzi. Bycie nauczycielem? Ambitne miałaś marzenia, naprawdę, już nawet abstrahując od tego, co dzisiaj dzieje się w szkołach. 
    • @Domysły Monika bardzo mi miło

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie spodziewałam się takiego komplementu.  Pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz dziękuję serdecznie rumienie się podwójnie.  Pozdrawiam:)
    • @Falkone Zgadza się, cukiernia słów.
    • @Jacek_Suchowicz no jak cudownie, optymistycznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Domysły Monika lustro to szczegół. Wypada sie w cudzych oczach przeglądac. Dzieki za odwiedziny @Wędrowiec.1984 cudnie. Ja pisałam wszystko i mogłam pisać bez końca ,wszelkie wypracowania, opracowania, rozprawki etc. Wiersze to była moja specjalność, w sensie recytowania- jak dostałam 5 a nie 6 z recytacji, byłam niepocieszona. Zaliczałam wszystkie możliwe konkursy recytatorskie z nagrodami i marzyłam,  że będę panią polonistką  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...