P.S. Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 Może nie jestem takim ścierwem, jak mi się wydawało? Przecież nikomu życia nie odebrałem, Nie kłamię za dużo i nie kradnę. Może nie jestem tak zły? Co zrobiłem, nie czuje winy. Kierowało mną coś niezależnego ode mnie. Biłem siostrę, bo nie radziłem sobie z ADHD. Nie próbowałem z nią, bo: bałem się ludzi, Nie uważałem, aby była tego warta, I zadaje się z tymi, którzy te fobie zrodzili; czasami tego żałuję... Staram, starałem się i starał będę, i już jej nie ma. Jestem lojalnym przyjacielem. Kocham mych ziomków, jak Razumichin Rodiona. Zabije za nich i zawsze mam dla nich serce. Można rzec, że jestem najprawdziwszy na świecie. Mam pasma wad, lecz w nich wysokie szczyty zalet: Jestem pracowity, wytrwały, mądry, Inteligentny, Przystojny, wysportowany, zabawny — I to czym się najbardziej szczycę — dobry. Co myślicie?
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Witam - czas cię oceni - trudny wiersz - Pozdr. Edytowane 16 Października 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
P.S. Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję, dużo to dla mnie znaczy. Pozdrawiamy, ludzie z urodzin.
Somalija Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2021 @P.S. To taka szczera rozmowa ze sobą w życiu jest bardzo ważna. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi