Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 19 462
szczęście nie śpi
jest tu i tam czeka
uśmiecha do tych
którzy poń sięgają
nie kłamie zawsze
szczere prawdziwe
miłe i delikatne
mimo że czasem
bywa lekceważone
deptane butem
mało wiarygodne
niewiele kosztuje
wystarczy je tylko
zauważyć by się
spełniło
szczęście nie śpi
ono czuwa -
nas podgląda
potem wygrywa
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Alicja_WysockaOj, przeczytałam teraz komentarze pod Twoim wierszem. Wiesz, całkiem niedawno chirurg ortopeda, ordynator oddziału chirurgii powiedział mi takie słowa: Nie zdecydował bym się na operację w prywatnej klinice, ponieważ nie mają takiego sprzętu i możliwości jak szpital i pieniądze nie mają tu nic do rzeczy. -
Przez APM · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Dziękuję, akurat dużo się dzieje u mnie i do tego jeszcze kolano... -
Przez Stukacz · Opublikowano
@Berenika97Dziękuje, wiersz powstał po tym jak ktoś się rozpłakał jak słuchał moich piosenek. @Alicja_WysockaDziękuje Alicjo. Ukołysana? Mam nadzieję, że nie zasnęłaś :) @beta_bDziękuję Ci :) @Wiechu J. K.@violettaDziękuję :) -
Przez Stukacz · Opublikowano
@Poet KaDziękuję :) @Nata_KrukAno zaraz, ale nie cofnie się tego, trzeba iść z duchem czasu. Z radiem też tak było. @Berenika97Dziękuję, mam lepszą wersję, ale już jej nie wrzucam. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@APMNie wiem czego dotyczy ten fragment, może chodzi o decyzję, która na chwilę odłącza Cię od świadomości, ale jest niezbędna do funkcjonowania w życiu, np. operacji. A może o decyzji, która wiele zmieni w Twoim życiu i nie wiesz czy na lepsze. Lęk jest wpisany w nasze życie - życzę odwagi i zaufania :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne